Over mij

Welkom op mijn website en welkom bij Seconda Casa. Als gastouder in Leiden wil ik graag informatie verstrekken over mijn werkzaamheden. Ik ben al vele jaren gastouder en doe dit werk met heel veel plezier. Ik werk onder de paraplu van ViaViela en 't Kasteel. Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Seconda Casa.

Onder het kopje ViaViela wil ik jullie op de hoogte houden van gebeurtenissen, afspraken, vakanties e.d. betreffende het gastouderschap. Ikzelf ben al ruim 37 jaar gastouder. Begonnen met het oppassen op mijn neefjes en later ook op mijn nichtjes (nu al volwassen). Vervolgens kindertjes uit de buurt. Daarna, vaak via mondelinge reclame, steeds meer kindertjes van "buitenaf".

Ik ben gastouder en sta ingeschreven bij ViaViela en 't Kasteel. Deze gastouderbureaus zijn betrouwbare en professionele bureaus. Zoekt u als ouder een opvangadres voor uw kind? Mijn opvangdagen zijn maandag en dinsdag.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Seconda Casa, KvK nummer: 53887824. Momenteel heb ik geen plaats voor een kindje. Kijk regelmatig op de website, om te zien of er weer een plaatsje vrij komt. Neem dan gerust contact met mij op, als u geïnteresseerd bent. Natuurlijk kunt u ook contact met me opnemen als u eerst even wilt kennismaken of als er vragen zijn over de opvang. U kunt zich ook aanmelden bij een van onderstaande gastouderbureaus, Viaviela en 't Kasteel. Door op het logo te klikken kun je het web-adres vinden.

Aangesloten gastouderbureaus

0
ViaViela
't Kasteel
4Kids
Kroostopvang

ViaViela

https://www.viaviela.nl/

't Kasteel

https://www.tkasteel.nl/bureau/

Actueel

Tijdens de corona-crisis houd ik mij aan de richtlijnen, verstrekt door het RIVM. In het document "Opvang tijdens de corona-crisis vind je informatie over de richtlijnen die Seconda Casa hanteert (zie onder tabblad Corona)

In de zomervakantie (2021) neem ik vier weken vrij. Het betreft de periode 9 augustus tot en met 5 september. Daarnaast neem ik in mei ook een weekje vrij.

Ik vang kindertjes op van 0 tot vier jaar. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. De opvangtijden zijn van 7.15 uur tot 18.00 uur.

Momenteel heb ik geen plaats meer voor nog een kindje.  Wanneer ik weer plaats heb, dan kun je dat o.a. hier vinden.

Fotoreportages

De fotoalbums vind je onder het tabblad Blog. De foto's zijn alleen beschikbaar voor de vraagouders. Er dient dan eerst ingelogd te worden Dit met het oog op de privacy. .

De nieuwsbrieven zijn alleen beschikbaar voor de vraagouders. Je kunt ze vinden onder het tabblad Blog. Er dient dus eerst ingelogd te worden.

Mocht een vraagouder bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto's of andere info over hun kindje, dan kan dat altijd kenbaar gemaakt worden middels een gesprek of via de mail.